Kernenergie - inzichten vanuit de VVD

De VVD zet al enige tijd weer vol in op het (her)introducteren van kernenergie. Niet alleen vanuit de gedachte dat dit in principe een zeer schone brandstof is, maar ook omdat er steeds meer innovatie is waarmee de bekende nadelen (niet alleen qua afval) verder worden teruggedrongen. De werkgroep 'Liberale Vrienden' binnen de VVD heeft inmiddels een tweede digitaal seminar georganiseerd over dit onderwerp (met onder andere de medewerking van VVD Tweede Kamerlid Mark Harbers). Hier kunt u de integrale weergave (geheel en in delen) terugvinden.

Aangezien het seminar volledig in het Engels is vindt u hier ook een aantal links naar Nederlandstalige websites met informatie in tekst en via You Tube. 

 

Veel luister- en leesplezier.

Het seminar - Engelstalig

Hier vindt u de linkjes naar de You Tube-opname van het seminar. De eerste link betreft het gehele seminar en de linkjes daaronder betreffen de specifieke onderdelen van verschillende insprekers met verwijzingen naar specifieke aanvullende informatieve websites:

In deze presentatie wordt verwezen naar hun onlangs verschenen rapport 'Missing Link to a Livable Climate - How Hydrogen-Enabled Synthetic Ruels Can Help Deliver the Paris Goals'. Dat rapport kun u hier vinden: https://www.lucidcatalyst.com/hydrogen-report

Het door Mathijs Beckers beschreven initatief e-Lise kun u hier vinden (Nederlandstalige web-site): https://e-lise.biz/

Aanvullende informatie - Nederlandstalig

Hier vindt u linkjes naar You Tube-opnames van verschillende andere sprekers over dit onderwerp in het Nederlands. Ook hier eerste een link naar het geheel en daarna verwijzingen naar de losse onderdelen met extra informatie:

 

Wij blijven dit onderwerp volgen en zullen u via onze web-site op de hoogte blijven houden van de nieuwste ontwikkelingen.