18. mei 2018
Met het vertrek van Gerard van den Hengel vertrekt een VVD-kopstuk, die er altijd was. In 18 jaar als raadslid (waarvan 6 jaar als fractievoorzitter), 4 jaar als lid van Provinciale Staten en 12 jaar werkzaam als wethouder werd hij een kopstuk met een inzet, die vooral de VVD en Barneveld ten goede kwam.
07. maart 2018
(lijsttrekker Gerard van den Hengel en staatssecretaris Tamara van Ark)
24. februari 2018
Het klinkt zo logisch: er is te veel afval en dan is het belangrijk om aan de bron het afval goed te scheiden. Als afval goed gescheiden is kun je het namelijk ook goed hergebruiken en dat is goed voor het milieu. Toch blijkt deze logica niet te kloppen, want ze wordt door de technische ontwikkelingen ingehaald. Na-scheiden van afval wordt in hoog tempo ontwikkeld én de resultaten van bronscheiding zijn (zeker in de grote steden waar men blijft steken op 1 à 2%) niet om te juichen. En dat met...
22. februari 2018
Foto: Barneveldse Krant
18. februari 2018
De afgelopen week werden gekenmerkt door twee opvallende gebeurtenissen. Binnen de VVD werd bekend dat Halbe Zijlstra gelogen heeft over een ontmoeting van 12 jaar geleden en hij trok hieruit zijn consequenties en trad af. In dezelfde periode is sprake van een volstrekte ontmanteling van het democratisch gehalte van Forum voor Democratie van Thierry Baudet. Daar worden de insprekers de mond gesnoerd en gaan ze gewoon door alsof er niets gebeurd is.
14. februari 2018
De VVD krijgt vaak het verwijt dat ze geen sociaal beleid heeft. Ik wil hier graag een nuance in aanbrengen.
13. februari 2018
De VVD Barneveld zet zich in voor iedereen, die zijn of haar leven zelf vorm wil geven. Er zijn echter mensen, die hier niet in slagen. Dat kan komen door gezondheidsproblemen, maar ook door pech of tegenslag. Voor deze mensen wil de VVD er ook zijn.
10. februari 2018
Na tientallen jaren van ongestoord gebruik van het gas uit onze eigen gasbel in Groningen wordt sinds een aantal jaren duidelijk dat de hoeveelheid gas niet alleen eindig is, maar ook leidt tot aardbevingen. Sinds enige jaren worden we met onze neus op de feiten gedrukt met beelden over huizen met kleinere scheuren of totaal onbewoonbare huizen. Aardgas: een gruwel voor de Groningers; een gemak voor ons.
25. januari 2018
Op 27 februari a.s. willen we graag met u in gesprek over onze plannen om op de huidige locatie van de Veluwehal een wijk voor jong en oud te realiseren (zie ook: Uitwerking VVD-plan voor de Veluwehal). In deze poll kunt u alvast uw mening doorgeven.
15. januari 2018
Dorpen en steden zijn altijd in ontwikkeling; Barneveld is daar geen uitzondering op. De kern Barneveld groeit al jaren hard. De bijbehorende voorzieningen moeten dan ook meegroeien. Voor de komende jaren stuiten we dan op een aantal problemen:

Meer weergeven