Adriaan Guldie.

Kandidaat #14 voor de Gemeenteraad

Wie is Adriaan?

Woonplaats: Barneveld

Sociale media: Twitter

Expertises:

✅ Oud-fractievoorzitter en oud-voorzitter

✅ Ondernemen. 

✅ Vervoer - ik heb me jarenlang ingezet voor een extra rijstrook op de A1 tussen Amersfoort en Barneveld. 

 

Een trotse lijstduwer.

Als je denkt dat je je niet in kunt zetten voor de gemeentepolitiek, omdat je te druk bent dan moet ik je teleurstellen. Jarenlang heb ik me ingezet in de gemeentepolitiek met een aantal andere jonge VVD-leden. We hadden allemaal jonge gezinnen een een eigen zaak en dus helemaal geen tijd. Desondanks hebben we toch veel tijd gevonden en het werk in de gemeentepolitiek is leerzaam, nuttig én (in ieder geval bij de VVD) ontzettend leuk. 

 

Als ondernemer ben ik in 1998 met voorkeurstemmen in de gemeenteraad gekozen. In totaal ben ik 16 jaar raadslid geweest waarvan 8 jaar als fractievoorzitter en ik kan iedereen aanraden om dit ook te gaan doen. Naast mijn inzet voor het verbeteren van de bereikbaarheid van Barneveld heeft ook de penibele situatie van de financiën steeds veel aandacht gevraagd. Mooie plannen zijn één, maar als je er geen geld voor hebt krijg je alleen teleurstelling. Mooie plannen waren er ook altijd voor meer gezelligheid in het dorp. Door onze deelname in het college is dit er ook echt gekomen.

 

Momenteel richt ik me volledig op mijn bedrijf, ik schrijf af en toe mijn mening in de Barneveldse Krant en volg de standpunten van de landelijke en plaatselijke VVD met een kritische blik. Als lijstduwer ben ik dan ook heel blij met het huidige - goede - verkiezingsprogramma waarmee we nu weer uw steun en stem vragen.

In zijn winkel.

Adriaan op Twitter.

Onderstaande berichten van Adriaan zijn op persoonlijke titel.