Gerben Evers.

Kandidaat #3 voor de Gemeenteraad

Wie is Gerben?

Woonplaats: Barneveld

Sociale media: Twitter en LinkedIn

Email: info@vvd-barneveld.nl

Expertises:

✅ Kritisch, maar realistisch en oplossingsgericht.

✅ Maatschappelijk betrokken.

✅ Fervent heteluchtballoncrew, met hoogtevrees.

 

Even voorstellen.

Barneveld maatschappelijk, haalbaar én betaalbaar.

Na het afronden van mijn HBO-studie Bedrijfseconomie ben ik aan de slag gegaan bij SVn (het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten) in Amersfoort. Dit bedrijf ontwikkelt, beheert en versterkt aantrekkelijke leningen voor het kopen, verduurzamen en verbeteren van woningen en bedrijfsruimten. Ik ben begonnen bij de administratieve ondersteuning. Vanuit die rol ben ik doorgegroeid naar medewerker Financieel en Bijzonder beheer. Binnen mijn baan verwerk ik onder andere de maandelijkse incasso’s en verklaar ik verschillen tussen de lening administratie en de financiële administratie. Daarnaast denk ik mee in mogelijke financieringsoplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

  

In juni 2021 ben ik lid geworden van de VVD, omdat ik een bijdrage wil leveren aan een nog mooiere gemeente Barneveld. Een gemeente met betaalbare woningen voor jong en oud, waar innovatie gestimuleerd word, waar de energietransitie haalbaar en betaalbaar is, waar we oog hebben voor iedereen en waar de gemeentelijke belastingen zo laag mogelijk zijn. Meteen na mijn aanmelding ben ik benadert door het bestuur en de fractie en leerden we elkaar kennen. Door het tussentijds stoppen van Sandra (en het doorschuiven van Jarne) ben ik gevraagd om het fractieteam van de VVD te versterken en sinds november 2021 ben ik commissieraadslid. In die rol ben ik volwaardig lid van raadscommissies, maar heb geen stemrecht in de gemeenteraad. Een ideale plek om het politieke handwerk te leren kennen.

 

In mijn vrije tijd ben ik actief als crew-lid in de ballonvaartwereld. En dat ondanks mijn hoogtevrees! Ook ben ik maatschappelijk betrokken. Via Welzijn Barneveld ben ik daarom vrijwilliger in het Maatjesproject.

Interview: Ik ben een beetje een streber.

In de Barneveldse Krant van 26 janauri 2022 is een mooi artikel van Gerben Evers te lezen in de rubriek Hart & Ziel. Heb je het persoonlijke interview nog niet gelezen? Lees dan via onderstaande button het interview 'Ik ben een beetje een streber'.

Verkeersveiligheid Burgemeester Kuntzelaan.

Gerben op Twitter.

Onderstaande berichten van Gerben zijn op persoonlijke titel.