Jarne van Schaik.

Fractievoorzitter & Raadslid

Wie is Jarne?

Woonplaats: Barneveld

Sociale media: FacebookTwitter en Website.

Email: info@vvd-barneveld.nl

Expertises:

✅ Werkzaam als projectbeheerder / facilitair adviseur.

✅ Groot sport liefhebber, stil zitten is niet mijn beste eigenschap. 

✅ Kersverse fractievoorzitter.

  

Even voorstellen.

Barneveld is mijn thuis.

Mijn naam is Jarne van Schaik en ben momenteel in de gemeenteraad van Barneveld het jongste fractievoorzitter en raadslid. Als raadslid is mijn doel in de politiek om jongeren een stem te geven en ik wil dat we als gemeenschap zorgen voor een geweldig sportief klimaat om je talenten te ontdekken. 

 

Naast kansen te creëren wil ik dat we als gemeente onze financiën op orde krijgen (en daarna houden). Dat betekend voor mij niet meer geld uitgeven dan je binnen krijgt en zorgen dat je met zo min mogelijk geld van de burgers doet wat je moet doen als overheid. En ja, dan moet je keuzes maken wat je wel doet en waar je nog even voor moet sparen of wat je beter maar niet (meer) kan doen. 

 

Naast de politiek ben ik een aantal dagen in de week te vinden bij bij een super ambitieus en leuk facilitair adviesbureau als projectbeheerder / facilitair adviseur in Leusden. Ondanks mijn drukke agenda maak ik altijd tijd om met jou het gesprek aan te gaan, stuur mij dus gerust een bericht.

Jarne: ‘Gun quadvereniging tijdelijk de plek voor de railterminal’

Gun quadvereniging De Veluwse Zandhappers uit Barneveld een tijdelijk onderkomen op de beoogde locatie van de railterminal, bij bedrijventerrein Harselaar. Dat kan eenvoudig geregeld worden door middel van een zogeheten ‘overbruggingsafspraak’, stelt VVD-raadslid Jarne van Schaik. ,,Zonder trainingslocatie heeft deze vereniging geen bestaansrecht.’’

Hondenbelasting.

Cameratoezicht.


Jarne op Twitter.

Onderstaande berichten van Jarne zijn op persoonlijke titel.