Robbert de Veen.

Kandidaat #11

Wie is Robbert?

Woonplaats: Voorthuizen

Sociale media: Facebook

Expertises:

✅ Horeca.

✅ Groen in Voorthuizen. 

✅ Dure hamburgers maken. 

  

Even voorstellen.

De horeca en de wereldpers bij elkaar.

Als eigenaar van de Daltons in Voorthuizen is het logisch dat ik ondernemen leuk vind. De corona-tijd vraagt dan ook veel van mijn creativiteit en in dit verband was het leuk en nuttig om samen met VVD-Tweede Kamerlid Thierry Aartsen en Barneveldse ondernemers te bespreken wat de politieke keuzes zijn, die we in Barneveld van de landelijke politiek verwachten.

 

Naast mijn werk voor de Daltons ben ik al jaren voorzitter voor de horecavakbond. Achter de toonbank van de zaak en achter de schermen via de vakbond zijn beide plekken waar je de toekomst van je werk maakt.  Het vult echter niet de tijd op, die overblijft door corona en als je dan toch noodgedwongen tijd over hebt door corona is het leuk om een idee uit te voeren dat (achteraf gezien) de pers uit alle delen van de wereld naar Voorthuizen brengt. Deze zomer heb ik de duurste hamburger ter wereld gemaakt (incl. vermelding in het Guiness Book of Records) en was ik behoorlijk druk om de pers van Australië tot Brazilië te woord te staan. De opbrengst van de eerst hamburger is naar het goede doel gegaan.

Voorthuizens duurste hamburger ooit.

De duurste hamburger ooit gebakken ter wereld, komt officieel uit Voorthuizen. Eigenaar Robbert de Veen van snackbar De Daltons ontving per post de bevestiging vanuit het hoofdkantoor van The Official World Record in Brussel, in de vorm van een permanent certificaat in groot formaat. ,,Een prachtige erkenning. Ik heb niet alleen de duurste hamburger ooit, maar ook Voorthuizen op de kaart gezet.’’