Nieuws.

Een eerste huis kopen is bijna als het winnende lot uit de loterij. Door de Starterslening kan de starter net wat meer geld lenen, waardoor de starter net wel zijn of haar eerste woning kan kopen.

 

 

Namens de fractie stelt Jarne, enkele vragen aan het college over het krantenartikel dat de komst van Johan Cruyff Court in Barneveld onzeker is aldus het college. Jarne wil duidelijkheid waarom het college zorgt voor deze onzekerheid.  

Theo Bos is eigenaar van drie pluimveebedrijven waar eieren worden geproduceerd volgens het concept beterleven 2 en 3 sterren vrije uitloop. Theo Bos staat op plek 28 op de advieskandidatenlijst voor de Eerste Kamer.

 

Barneveld staat in de top 10 van gemeenten met meeste verkeersongevallen in Nederland. Dat vraagt om een gezamenlijke aanpak om de verkeersveiligheid te verbeteren. Om die reden hebben Daniel Koerhuis en Mark Smits een werkbezoek afgelegd. 


Uitgelicht.


Video.

Een eerste huis kopen is bijna als het winnende lot uit de loterij zegt Theo Bos in de gemeenteraadsvergadering van 14 december 2022. Door de Starterslening kan de starter net wat meer geld lenen, waardoor de starter net wel zijn of haar eerste woning kan kopen.


To Do's.


Standpunten.