Nieuws.

Fors meer laadpaal-verzoeken

 

Raadslid Theo stelt vragen over fors meer laadpaal-verzoeken. In het eerste halfjaar al 40 aanvragen ontvangen Inmiddels blijkt dat het aantal laadpaal aanvragen fors meer is dan de afgelopen twee jaar.

Wachttijden burgerzaken inlopen

 

Raadslid Jarne stelt vragen over de wachttijden bij de afdeling burgerzaken voor het aanvragen een paspoort. In Zwolle springen studenten bij om wachttijden in te lopen. Kan deze succesvolle aanpak ook in Barneveld?

Mijntje maakt een draai van 115 bomen

 

Raadslid Mijntje was tegen de kap van iedere boom. Wethouder Mijntje stelt in haar eerste raadsvoorstel voor om 115 bomen te kappen. Het kan verkeren. Lees de column in de derde helft van Peter!

Initiatiefvoorstel VVD voor een veilig Barneveld

 

De Barneveldse VVD presenteert haar initiatiefvoorstel voor een veilig Barneveld om veiligheid op nummer één te laten blijven staan, want zonder veiligheid geen vrijheid. Benieuwd naar het actieplan?


Uitgelicht.


Video.

De Barneveldse VVD presenteert haar initiatiefvoorstel voor een veilig Barneveld om veiligheid op nummer één te laten blijven staan, want zonder veiligheid geen vrijheid. Benieuwd naar het actieplan? Lees dan snel dit bericht verder!

 


Speerpunten.


Standpunten.

Economie & Ondernemen.

Veiligheid & Recht.

Onderwijs & Cultuur.