Theo Bos kandidaat Eerste Kamer voor VVD

Theo Bos is eigenaar van drie pluimveebedrijven waar eieren worden geproduceerd volgens het concept beterleven 2 en 3 sterren vrije uitloop. Naast pluimveehouder is Theo fractievoorzitter van de VVD in de gemeente Barneveld. Theo Bos staat op plek 28 op de advieskandidatenlijst voor de Eerste Kamer.

 

Theo's motivatie om op de kandidatenlijst te staan is als volgt namelijk “Als lid van de Eerste Kamer vind ik het persoonlijk vooral belangrijk aan te geven dat er geen kloof is tussen de stad en het platteland en dat de dialoog mogelijk is met een open en toegankelijke houding. Tevens zit Nederland in een periode van grote veranderingen op het gebied van mobiliteit, huizenbouw en inrichting van het agrarische gebied. Belangrijk hierbij is dat de wet- en regelgeving, wordt getoetst, en past bij deze opgave.”

 

Uiteindelijk hebben de leden van de VVD het laatste woord. De definitieve lijst wordt vastgesteld aan de hand van een ledenraadpleging, waarover binnenkort de leden meer informatie ontvangen.

 

Onze lijsttrekker voor de Eerste Kamer, Edith Schippers over de lijst: "We hebben een fantastische uitgangspositie om onze economie sterker, duurzamer en innovatiever te maken, zodat we aan onze kinderen een veilig, mooi en welvarend land overdragen. Ik heb zin om daaraan met deze mensen te gaan werken!"