André Kruize.

Kandidaat #5 voor de Gemeenteraad

Wie is André?

Woonplaats: Voorthuizen

Sociale media: LinkedIn

Expertises:

✅ Detaillist.

✅ Financieel beleid.

✅ Kritische vragen stellen, of lastige vragen afhankelijk van wie je vraagt.

 

Even voorstellen.

Barneveld voor nu en later.

Ik ben André Kruize (31 jaar) en woon sinds 2020 met veel plezier samen met mijn vrouw in Voorthuizen. Net als zovelen werk ik nu vooral thuis, wanneer het weer mag werk ik in Harderwijk als business controller. ’s Ochtends vroeg kun je me regelmatig in het zwembad in Voorthuizen vinden om wat baantjes te trekken.

 

Tijdens onze zoektocht op de overspannen woningmarkt bleek met veel geluk nog een mooie woning in een van nieuwbouwkijken beschikbaar. Ik realiseer me dat we veel geluk hebben gehad met het vinden van een geschikte, duurzame en betaalbare woning. Momenteel is dit geluk lang niet voor iedereen weggelegd en om me heen zie ik genoeg mensen die geen woning kunnen vinden. Er zouden daarom in Barneveld meer betaalbare huur- en koopwoningen moeten komen voor starters en jonge gezinnen zodat nog meer mensen kunnen ervaren hoe fijn het is om in onze gemeente te wonen.

 

En om het dorp en de wijk waar we wonen ook leefbaar te houden heeft de gemeente de taak om – samen met de bewoners – de omgeving groen, schoon en veilig te houden voor iedereen. Een prettige leefomgeving betekent voor mij ook dat de dorpen aantrekkelijk zijn voor bewoners én toeristen.

 

Zelf woon ik nog niet zo lang in Barneveld maar ik weet wel dat mijn toekomst hier ligt. Ik zet me graag in om onze gemeente nu en in de toekomst nog mooier te maken. Heb je hier zelf ook ideeën over? Ik kom graag met je in contact.