Bep Welters.

Kandidaat #9 voor de Gemeenteraad

Wie is Bep?

Woonplaats: Barneveld

Sociale media: Facebook

Expertises:

✅ Ik maak uitbundige festivalkleding.

✅ Beheerder van het kabouterbos. 

✅ Organiseren en ondernemen. 

 

Uitbundigheid in karakter en uitvoering.

In mijn omgeving is (vrijwel) niemand lid van de VVD, maar zelf kan ik me geen andere keuze voorstellen. In mijn dagelijkse leven ben ik ondernemer en maak uitbundige kostuums en hoeden voor festivals en evenementen. In Voorthuizen ben ik geregeld met een aantal vrienden te zien in diverse kostuums van elf tot Viking, die vanwege de uitbundigheid en de specifieke uitstraling altijd volop aandacht krijgen. De corona-maatregelen trekken een grote wissel op deze kleine en hele specifieke bedrijfstak, maar tot nu toe weet ik het hoofd boven water te houden en daar ben ik trots op.

 

Ik ben heel lang actief geweest voor de VVD - vooral in het voeren van campagnes, maar ook heb ik de VVD In Uithoorn vertegenwoordigd in de vrouwenraad. Verder heb ik mij in het verleden ook hard gemaakt voor de integratie van buitenlanders door het oprichten van de Stichting Grenzeloos. Door verhuizingen en verblijf in het buitenland heeft dit een tijdje op een laag pitje gestaan, maar sinds ik in de gemeente Barneveld woon is het weer gaan kriebelen en nu help ik de plaatselijke VVD met de campagne voor de komende verkiezingen op 16 maart 2022.

 

Last but not least: ik ben de bedenker en beheerder van het kabouterbos in Voorthuizen. Het is niet alleen leuk om op te zetten, maar vooral leuk om te zien hoeveel mensen plezier beleven aan het bezoeken van dit bijzondere stukje bos.

Kabouterbos.

De kabouterpopulatie in het Roekenbos bij Station Barneveld Noord groeit met de week. Inmiddels staan er meer dan vijftienhonderd grote en kleine kabouters in het bos zegt Bep Welters, initiatiefneemster van het Kabouterbos.