Lynette Reinders.

Kandidaat #4 voor de Gemeenteraad

Wie is Lynette?

Woonplaats: Barneveld (buitengebied Achterveld)

Sociale media: Facebook

Expertises:

✅ Onderwijs.

✅ Communicatie en participatie. 

✅ Levensgenieter.

 

Even voorstellen.

Fijn en waardevol samenleven in de gemeente.

Mijn naam is Lynette Reinders en ik ben 42 jaar. Sinds 2010 wonen mijn man, twee dochters en ik met veel plezier in Achterveld. In 2022 doe ik voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezing om zo een bijdrage te leveren aan mijn directe omgeving. Ik ben energiek, positief, betrokken en verdiep mij graag in politieke dossiers.

 

Ik heb communicatiemanagement en onderwijswetenschappen gestudeerd en werkervaring opgedaan als adviseur, manager en zelfstandig ondernemer. Op dit moment combineer ik mijn passie voor communicatie en het onderwijs in een functie bij een landelijk expertisecentrum voor het onderwijs.

 

Bij de VVD Barneveld wil ik mij richten op een fijn en waardevol samenleven in de gemeente. Met ruimte voor ondernemers, bruisende dorpskernen, voldoende woningen en een gelijke start voor de jeugd. Een gemeente waar iedereen meedoet en waar we trots zijn op onze agrariërs en het prachtige buitengebied.

 

In mijn vrije tijd geniet ik van het buitenzijn met mijn gezin en twee honden. Door veel te wandelen, ontdekken we de leukste plekken in de gemeente met haar rijke historie, gezellige dorpskernen en gevarieerde natuur. Waar ruimte is voor bewoners én toeristen om te recreëren.

 

Kortom, een heerlijke plek om te wonen, op te groeien en waar we ook samen kijken naar  duurzame oplossingen voor de toekomst. Grootschalige windmolenprojecten in onze gemeente horen daar in mijn optiek niet bij. Laten we nieuwe, duurzame ontwikkelingen omarmen die beter passen bij onze dorpse karakters, het landschap, de biodiversiteit en het woongenot van alle inwoners.

Interview: Rondje buitengebied levert altijd volle tas boodschappen op.

In de Barneveldse Krant van 11 februari 2022 is een mooi artikel van Lynette Reinders te lezen in de rubriek mijn favorieten. Heb je het persoonlijke interview nog niet gelezen? Lees dan via onderstaande button het interview en lees wat op haar favoriete moment in de week doet op zondagochtend.