Martijn Jansen.

Kandidaat #13 voor de Gemeenteraad

Wie is Martijn?

Woonplaats: Voorthuizen

Sociale media: LinkedIn

Expertises:

✅ Innovatie / digitalisering.

✅ Analytisch. 

✅ Resultaatgericht. 

 

Verbetering door vernieuwing.

Ik ben Martijn Jansen en sinds kort lid van de VVD. Sinds 2014 woon ik met veel plezier in het buitengebied van Voorthuizen. De afwisseling van het landelijke buitengebied met de rust en natuur enerzijds en het dorpscentrum met de winkels en in de zomer de toeristen anderzijds is heerlijk. Als inwoner van Voorthuizen ben ik al langere tijd geïnteresseerd om mee te denken in de ontwikkeling van de gemeente Barneveld. 

 

Een gemeente moet ondersteunen om goede initiatieven te laten groeien en mogelijkheden te creëren, die voor de gemeenschap van belang zijn. Dat moet natuurlijk wel passen binnen een efficiënte en financieel gezonde organisatie die door de gemeente gevoerd wordt.

 

In het dagelijks leven ben ik met mijn vriendin druk om onze tweeling van nog geen twee jaar op te voeden. Overdag werk ik voor een facilitair bedrijf waar ik de ontwikkelteams mag aansturen. Deze teams bouwen iedere dag aan het verbeteren van onze bestelplatformen en IoT-oplossingen die wij wereldwijd uitrollen. Een superleuke en uitdagende baan, waarbij ik vóór Corona regelmatig naar onze diverse landenlocaties mocht reizen. Een innovatieve rol, waarin je veel verschillende culturen leert kennen in een vrij traditionele markt.

 

Mijn financiële en consultancy achtergrond helpen om, door soms kritische vragen te stellen of met een andere aanpak te komen, te zorgen dat we de juiste keuzes maken om onze klanten maximaal te kunnen helpen.

Die manier van werken wil ik graag meenemen in mijn werk voor de gemeente, om gezamenlijk te zien hoe we de gemeente verder kunnen brengen. Ik geloof er in dat we met de juiste samenwerking en door anders naar uitdagingen te kijken we tot veel betere resultaten komen.

 

Ik kom dan ook graag met je in contact om te horen wat jij denkt dat er beter kan en welke ideeën je hebt.