Uitnodiging: In gesprek met kersverse fractievoorzitter Jarne van Schaik

Het is tijd voor groei en een vernieuwde koers bij de Barneveldse VVD. Daarvoor zullen wij aankomende tijd een aantal fundamentele keuzes moeten maken om de gemeente vrijer, veiliger en welvarender te maken. Hoe zou onze gemeente er in de toekomst uit moeten zien? Daarover gaat onze kersverse fractievoorzitter Jarne van Schaik graag met jou in gesprek! Help mee, denk mee én doe mee met de Barneveldse VVD. Samen met jou werken we aan ons verhaal voor de toekomst. Dat verhaal vormt de basis voor onze inzet in de gemeenteraad. Meld je hieronder aan voor de bijeenkomst van 5 februari 2024.

     

Praktische informatie.

- Het Schaffelaar Erf (Zolder Erfzicht), Stationsweg 2 in Barneveld;

- De bijeenkomst is voor iedereen in de gemeente die samen met de VVD wil werken aan een liberaler Barneveld;

- Het maakt niet uit of je lid bent van de VVD, iedereen die mee wil denken is van harte welkom.

Programma.

19.15 uur   Inloop en ontvangst

19.30 uur   Welkom door Jarne van Schaik, fractievoorzitter

19.40 uur   Interactieve sessie (info volgt)

20.55 uur   Afsluiting door André Kruize, lokaal voorzitter

21.00 uur   Borrel

21.30 uur   Einde bijeenkomstAanmelden.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link. Om het gesprek met elkaar en Jarne te kunnen voeren hebben we plek voor maximaal 30 mensen in de zaal. U ontvangt na aanmelding een bevestiging van uw plek. Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk 1 februari 2024.

     

Kan je niet op 5 februari 2024? Maar wil jij in jouw vriendengroep, buurt of vereniging een gesprek organiseren met onze kersverse fractievoorzitter Jarne van Schaik? Dat kan, mail dan naar info@vvd-barneveld.nl en dan nemen we contact met je op voor het vinden van een geschikt moment.