Schriftelijke vragen

Schriftelijke vragen AZC
Schriftelijke vragen · 15.04.2024
Jarne stelt namens de Barneveldse VVD schriftelijke vragen over het AZC.

Sluiting van station Amersfoort aankomende zomer
Schriftelijke vragen · 19.03.2024
Namens de fractie van de Barneveldse VVD stellen fractievoorzitter Jarne van Schaik en raadscommissielid Gerben Evers, op grond van artikel 42 van de organisatieverordening van de gemeenteraad, enkele vragen over de het sluiten van station Amersfoort aankomende zomer. Lees hier de schriftelijke vragen!

Schriftelijke vragen · 08.03.2024
De Barneveldse VVD stelt enkele vragen over de recent uitgevoerde integrale veiligheidscontrole op het Mobilisatiecomplex Voorthuizen en de opvolgende politie-inval in een restaurant in Voorthuizen.

Schriftelijke vragen · 08.01.2024
Namens de fractie van de Barneveldse VVD stelt fractievoorzitter Jarne van Schaik, op grond van artikel 42 van de organisatieverordening van de gemeenteraad, enkele vragen over het bericht van RTL Nieuws over een zorgelijke toename van het aantal spookwoningen in onze gemeente. Lees in dit nieuwsartikel meer over.

Schriftelijke vragen · 18.12.2023
Namens de fractie van de Barneveldse VVD stelt raadslid Jarne van Schaik op grond van artikel 42 van de organisatieverordening van de gemeenteraad, enkele vragen inzake de aanbesteding maaien gazons aan het college. Lees in dit nieuwsartikel meer over.

Schriftelijke vragen energietransitie
Schriftelijke vragen · 26.09.2023
Theo Bos stelt namens de Barneveldse VVD vragen aan het college van Burgemeester en Wethouders naar aanleiding van het onderzoek gedaan door Nieuwsuur over de rol van adviesbureaus bij de energietransitie in de Barneveldse ambtelijke organisatie. Daarnaast stelt hij vragen over windenergie, de netcongestie in combinatie met het vestigingsklimaat en het "off grid" ontwikkelen op de Harselaar.

Kans op kankerverwekkende stoffen en aardbevingen bij geothermie
Schriftelijke vragen · 08.06.2023
Theo Bos stelt namens de fractie, in samenwerking met het CDA, schriftelijke vragen aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Barneveld na aanleiding van de beantwoording van de vragen die wij op 16 februari 2023 hebben over het waterwingebied bij De Glind.

Schriftelijke vragen Asielzoekerscentrum
Schriftelijke vragen · 01.06.2023
Op 22 juni 2023 staat de commissievergadering over het AZC gepland. In voorbereiding op deze commissievergadering hebben wij schriftelijke vragen gesteld. Als fractie vinden wij transparantie in het proces belangrijk. Wij stellen deze vragen schriftelijk, omdat een afschrift van de antwoorden openbaar is. De betrokkenen, omwonenden en andere belangstellenden kunnen deze antwoorden ook inzien.

Schriftelijke vragen · 25.05.2023
Jarne van Schaik stelt schriftelijke vragen aan het college over zorgwekkende fenomeenanalyse ‘Criminele zzp’ers in de zorg’ van het Regionaal Informatie en Expertise Centrum Oost-Nederland (hierna afgekort: RIEC-ON) waaruit 192 strafbare feiten bij 28 van de 87 onderzochte zzp’ers aan het licht zijn gekomen.

Omwonenden moeten voldoende tijd krijgen om vragen te stellen!
Schriftelijke vragen · 18.04.2023
De Barneveldse VVD heeft het college van Burgemeester en Wethouders gevraagd om de informatiebijeenkomst inzake het AZC te verlengen of een extra AZC informatiebijeenkomst te plannen.

Meer weergeven