We realiseren een modern atletiek-/sportcomplex.

Sport is belangrijk. In de gemeente missen we een atletiek-/sportcomplex. We realiseren komende vier jaar, als het aan de VVD ligt, een modern atletiek-/sportcomplex voor jong en oud.

Een gezonde geest in een gezond lichaam.

U kent de VVD van haar financiële degelijkheid, maar de VVD is meer dan dat. In de oude Romeinse tijd werd van slaven gezegd dat ze hard moesten werken, zodat ze 's avonds alleen nog maar wilden slapen. Die tijd ligt ver achter ons. Naast ons werk is het belangrijk om tijd te hebben voor gezelligheid, ruimte voor groen om ons heen en gelegenheid om te sporten.

 

Het sporten moet u zelf doen en we verwachten ook dat u bereid bent om (via contributie en vrijwilligerswerk) uw club te helpen om te blijven bestaan. Het is echter aan de gemeente om toestemming te geven voor het mogen aanleggen van een sportcomplex (zoals bijvoorbeeld voor de Flying Bikes in Kootwijkerbroek) én bij de start van een vereniging of een investering in een nieuw complex is de gemeente essentieel.

 

Twaalf jaar geleden heeft de VVD Barneveld zich hard gemaakt voor de realisatie van een overdekt zwembad in Voorthuizen. Nu wil de VVD zich inzetten voor de realisatie van een volwaardig atletiekcomplex. Atletiek is de moeder aller sporten en geeft mogelijkheden om alle onderdelen van uw lichaam te trainen. Daarnaast is atletiek een opkomende sport én is Barneveld een groeigemeente waar ook de nieuwe inwoners voorzieningen mogen verwachten naast de industrieparken waar ze overdag werken.

 

Bouwt u met ons mee? Stem dan op 16 maart 2022 op de VVD.

We lossen onze schulden af.

We schaffen de hondenbelasting af.